Cau, je tu nekdo z Prahy ?
This forum is archived information and is no longer active.
Prague, Czech Republic ?
Started by Petr Ruzicka, March 31, 2014 · 14 Replies · 1,361 Views
mm ,ale vas tam je ![]()
strme said:mm ,ale vas tam je
Ale celkem dost, by ses divil ![]()
Tady akorát Zlín teda
u nas tiez nic moc. chcel by som na seminar. som tak dufal ,ze vas je tam tolko aby sa oplatilo nieco vymysliet.
Těpic, kdyby se někdo našel z okolí Prahy, tak by to bylo fajn - mohli bychom například zorganizovat nějaký cardio (o "volných" dnech) a pokecat o jednotlivých programech
.
Ciao, Marek
Marcosz said:Těpic, kdyby se někdo našel z okolí Prahy, tak by to bylo fajn - mohli bychom například zorganizovat nějaký cardio (o "volných" dnech) a pokecat o jednotlivých programech
.
Ciao, Marek
Cardio :]]]]]. No tak nějak už nedělám GB, resp. gymnastiku jo, ale jdu na to úplně jinak - http://www.petrruzicka.com
Petr Ruzicka said:Cardio :]]]]]. No tak nějak už nedělám GB, resp. gymnastiku jo, ale jdu na to úplně jinak - http://www.petrruzicka.com
Koukal jsem na odkaz, pěkný
. Je otázkou, jestli není tohle bezpečnější a zpočátku rychlejší cesta k vybudouvání nějakých základů (a je jedno jakýho směru - mám na mysli nějakej "pool" síly), ze kterých se to může rozvětvit nějakým obecnějším směrem, jak razí jistý Izraelský borec, a nebo směrem jiným, více specializovaným, třeba nějakou gymnastikou per se, eventuálně bojovým sportem...
Ale nevím, nakolik je tohle pertinentní poznámka k tomuhle "vláknu" fóra - ale rozhodně mě i tenhle teoretický konstrukt zajímá!
no to je "milion dollar question"- Kazdopadne muzeme nekdy dat nejaky kofein treba a pohovorit si ![]()
zacni nieco. bud to alebo chod k petrovi na seminar. len zacni a vytrvaj. toto je aj studium tak sa uc.
Tu zase Brno
Moc tu ludi v CR nie je, ci sa mi to zda?
10 hours ago, Peter Krutý said:Tu zase Brno
Moc tu ludi v CR nie je, ci sa mi to zda?
no na foru asi ne, ale pridukty ma koupeny polovina lidi, co znam ![]()
Hi guys, to all of you :
Thank you for helping to grow the Gymnasticbodies community in the Czech Republic.
Coach Sommer has asked for all forum posts to be in English, so the forum coaches can help to support you better, so please do this for us:
Use google language to post your posts in English and underneath the English you may insert Czech for clarity.
Thank you again
Hi guys, I dont live too far from Prague, but dont speak Czech.
Would be cool to meet up some time!
Hey guys,
I am also from Prague, although I am quite a beginner in regards to GST. Don't you guys play badminton or something on your "off" days?:)