This forum is archived information and is no longer active.

Anyone from Poland? Wrocław?

Started by MichaÅ‚, January 3, 2014 · 18 Replies · 1,950 Views

Michał

Anyone from Poland? Wrocław?

PanPomidor

Warsaw here ;-)

I think you could try to use the member map feature to locate others. Seems that atm it's (temporarily ?) unavailable though.

Michał

Hey Mate! Where can I find it when it's working? Where are you on HS progression?

piotro

czesc

Michał
piotro said:

czesc

Cześć witam :) Widzę w Twojej lokalizacji Londyn. Stała miejscówka czy wracasz do Polski? :)

Michał

PanPomidor Where do you propose to talk?

PanPomidor

We can use PMs or exchange emails (i.e. using PMs). I'll send you mine.

piotro
Michał said:

Cześć witam :) Widzę w Twojej lokalizacji Londyn. Stała miejscówka czy wracasz do Polski? :)

Na razie stala :).

Michał
piotro said:

Na razie stala :).

No to na grupowy wypad w teren nie ma szans :) Ale wymienicdoświadczenai można, jaki poziom reprezentujesz?

Tullaris

Yoo, tutaj Kraków :)

Michał
Tullaris said:

Yoo, tutaj Kraków :)

Witam serdecznie nowego Kompana :) Mamy zatem już Wrocław, Poznań, Warszawę, Kraków i +1 czyli Londyn :) Ekspansja postępuje!

Jakie wiatry Cię tu przywiały kolego? Który z programów robisz?

Pozdrawiam,

Michał

Tullaris

Hej, tych 'nowych' programów jeszcze nie studiowałem. Jestem za mamutami na 'BtGB'.

Generalnie trenuje PK, współtworząc Stowarzyszenie Krakowski Parkour, gimnastycznie trenuję jako dodatek.

Plus, przez kolegę jestem zainteresowany co się dzieje na naszym podwórku gimnastycy.pl

Wcześniej przez długi czas trenowałem karate, choć nie tak intensywnie jak teraz.

Ciężko określić poziom, niektóre elementy wychodzą mi całkiem fajne z innymi się borykam :).

Grzegorz Jastrzebski

Hello,

Kraków here :)

Michał

Hi Mate,

Welcome to our community :) What brings you here? Are you starting to train F7 or HS1? :)|

Greetings.

Michael

Grzegorz Jastrzebski said:

Hello,

Kraków here :)

Grzegorz Jastrzebski
Michał said:

Hi Mate,

Welcome to our community :) What brings you here? Are you starting to train F7 or HS1? :)|

Greetings.

Michael

Yo there,

Yep, I've just started both programs.

It's good to see some homies here :)

Michał
Grzegorz Jastrzebski said:

Yo there,

Yep, I've just started both programs.

It's good to see some homies here :)

There isn't many of us here yet, but it's ok. Elite class is a small class :D If you would have any questions don't hesitate to ask. What is your training history?

Cheers!

Grzegorz Jastrzebski
Michał said:

There isn't many of us here yet, but it's ok. Elite class is a small class :D If you would have any questions don't hesitate to ask. What is your training history?

Cheers!

I'm yet another beginner :)

Maćko Z Bogdańca

Siema Michał :)
tu Wrocław!
co robisz, gdzie trenujesz?
ja studiuję na pwr, a trenuję głównie w domu - z programem od Sommera dosłownie chwilę, a wcześniej różności.
jak chcesz się zgadać albo na trening albo wymienić się spostrzeżeniami to jestem tutaj ewentualnie na fb pod takim samym nickiem ;)